Loading...
5 & 10 KM 2019-05-09T15:51:11+02:00

Lekker lekker lopen…

Lopen over een verhard parcours door het buitengebied van ‘s-Hertogenbosch en Sint-Michielsgestel. 5 of 10 Kilometer: dat is de keuze. Kies je voor uitdaging of véél uitdaging? Dankzij de chip die iedere deelnemer ontvangt kun je na afloop je persoonlijke tijd bekijken. Verbreek jij je persoonlijke record? Maak de uitdaging zo groot als je zelf wilt. Haal je er alles uit wat erin zit? Of kies je voor een fijne ‘work-out’ op je eigen tempo? Bij de Staete Makelaars Jeroen Boschloop is de keuze aan jou. Het is geen wedstrijd, maar wel een uitdaging. Pak jij ‘m aan?

Op dinsdag 18 juni 2019 zullen beide afstanden vertrekken vanaf de Pettelaarse Schans

Aanvang 10 kilometer:   19:45u

Aanvang 5 kilometer:   20.00u

Jeroen Boschloop Den BoschJeroen Boschloop Den Bosch
Jeroen Boschloop 2018

Routekaart 5 kilometer
Routekaart 10 kilometer

Locatie & parcours

Jeroen Boschloop Den Bosch

De Pettelaarse Schans. Het stereiland. Het is het start- en eindpunt van de Staete Makelaars Jeroen Boschloop. Vanaf hier vertrekken honderden lopers om te beginnen aan het parcours van 5 of 10 kilometer.

Er is veel te zien onderweg! Deelnemers lopen door het uitgestrekte landschap van het gebied rondom de Zuiderplas. Met zicht op de skyline van ‘s-Hertogenbosch en natuurgebied de Bossche Broek. De afstand 10 kilometer voert tot aan het buitengebied van Sint-Michielsgestel. Start & Finish is op de Pettelaarse Schans.

Wanneer de zon langzaam begint onder te gaan komen de lopers over de finish op de Pettelaarse Schans. Hier staat natuurlijk wat te drinken voor je klaar. Na afloop kan er worden uitgerust op het terras bij Restaurant Croy, naast de start/finish van de Jeroen Boschloop. Hier kun je nagenieten van een prachtige avond en terugkijken op een (hopelijk) fantastische prestatie. Bij de finish krijg je een consumptiebon voor wat te drinken bij Restaurant Croy aangeboden van Staete Makelaars.

Het parcours van de Jeroen Boschloop editie 2019 is volledig verhard en verkeersluw.

Aftellen tot de start

Praktische informatie

Inschrijven kan via deze website (klik hier). Dit kan tot en met 18 juni tot 20:00 uur.

Ook inschrijven bij de start/finish is mogelijk: dit kan op 19 juni vanaf 18:00 uur bij de start op de Pettelaarse Schans in ‘s-Hertogenbosch.

Onderdeel Starttijd Voor-inschrijving Na-inschrijving
Funrun voor kids 18:45 uur GRATIS GRATIS
10 KM 19:45 uur € 6,- € 8,-
5 KM 20:00 uur € 5,- € 7,-

Schrijf je gelieve vooraf in via internet (dit kan tot en met 18 juni tot 20:00 uur), dan ontvang je 2 euro korting op het inschrijfgeld. De prijzen zijn in dit geval als volgt:

5 km:   € 5,-
10 km: € 6,-

Schrijf je in op de dag zelf in bij de start/finish dan zijn de prijzen als volgt:
5 km:    € 7,-
10 km:  € 8,-

De funrun voor kids is gratis!

Let op! Parkeren bij het Provinciehuis is dit jaar niet meer mogelijk. Gelukkig is de start van de Jeroen Boschloop goed te bereiken per fiets, te voet en met het openbaar vervoer. We raden je deze opties dan ook nadrukkelijk aan, aangezien er maar een zeer beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar zijn bij de Pettelaarse Schans. Fietsen kunnen geparkeerd worden bij de start van de Jeroen Boschloop.

Er is een omkleedruimte in de vorm van een tent. Er zijn geen douches op locatie!

De Jeroen Boschloop is geen wedstrijd maar een trimloop. De winnaar krijgt dan ook vooral heel veel eer! Wel ontvang je bij de start een startnummer met chip waarmee jouw persoonlijke tijd wordt bijgehouden. Iedere deelnemer krijgt bij de finish wat te drinken en een consumptiebon voor Croy, aangeboden door Staete Makelaars.

Klaar voor de start?

Schrijf je in